De Kiewit Treasurer Search: Zelfstandig Cash Manager (m/v)

21 augustus, 2015 in Cash Management, Treasury, Vacatures door onze redactie

Locatie: Noord Brabant
Type: Fulltime

Taken Cash Manager
De cash manager zal de opbouw en uitvoer van de treasury discipline verzorgen. Dit betekent dat hij een aantal taken dat nu bij zijn toekomstige collega’s ligt overneemt en een aantal nieuwe processen zal inrichten. Focus hierin zal liggen op de bankrekeningstructuur, FX/derivatentransacties, analyseren & rapporteren, kasposities en betalingen. In diverse (software) projecten zal hij er voor zorgen dat de discipline op het juiste niveau zal worden gebracht.

Ideale Cash Manager
De ideale kandidaat heeft circa 4 jaar relevante ervaring en een passende opleiding. Als persoon is hij hardwerkend, nieuwsgierig en neemt hij verantwoordelijk. Waarschijnlijk is hij nu cash manager of treasury analyst aan de corporate zijde. Een bankier of treasury consultant zou mogelijk ook passen.

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een middelgrote onderneming in Noord Brabant. Momenteel heeft de onderneming geen full time cash manager.

Arbeidsvoorwaarden en Proces
Indicatie voor het basisinkomen voor deze positie is €45K – €50K. In dit project werkt Treasurer Search met een collega recruiter. Wij leggen de eerste contacten met kandidaten. Passende en geïnteresseerde kandidaten gaan in gesprek met onze partner.

Locatie
Noord Brabant

Contactpersoon
Pieter de Kiewit
T: (020) 6586 118
M: (06) 1111 9783
E: pdk@de-kiewit.com

Apply | Solliciteren